Ga jij ook de uitdaging aan?


Fits reizend veggie café organiseert zes uitdagingen. In november staat de pompoen centraal in de uitdaging. Ga jij de uitdaging aan? Steek hem in de kookpot en laat aan Fit weten hoe het resultaat proefde en er uit zag.

Hier kort een stappenplan voor iedere deelnemer:

  • Stuur een mailtje naar pompoenchallenge@gmail.com met vermelding van naam en adres.

  • Zet je ‘aanwezig’ op het FB evenement ‘Pompoenchallenge’ op de pagina van FIT vóór 10 november 2020.

  • Haal jouw gratis pompoen(en) af in de hoevewinkel van bioboerderij ‘t Uilenbos, Eksaardsedam 42 op vrijdag 13 november van 13:30 tot 19 uur of op zaterdag 14 november van 10 tot 12 uur. Voor alle ingeschrevenen staat dit klaar!

  • Ga aan de slag en post voor 1 december jouw foto of filmpje en recept in het facebookevenement met vermelding #fitsreizendveggiecafé.

Ook benieuwd naar de bonte verzameling pompoengerechten die in Moerbeke gekookt en gedeeld worden? Ga dan zeker regelmatig kijken op de FB pagina van FIT.


Het project ‘Fit’s reizend veggiecafé’ krijgt steun van Buurten op den Buiten, een initiatief van de @Koning Boudewijnstichting en de @Vlaamse Landmaatschappij (VLM) ter ondersteuning van lokale projecten die de sociale cohesie in landelijke gemeenten bevorderen. @Provincie Oost-Vlaanderen gaf ons steun om de korte keten producenten in de kijker te zetten.